About Hell Girl

In jos

About Hell Girl

Mesaj Scris de Crazygirl93 la data de Sam Iul 12, 2008 11:01 am

Jigoku Shoujo (地獄少女, Jigoku Shōjo?), engl. Hell Girl, de asemenea cunoscut ca „Jigoku Shoujo: Girl From Hell”, este o serie anime produsă de Aniplex și Studio Deen. A fost difuzat în Japonia pe numeroase canele de televiziune, inclusiv Animax, Tokzo MX, MBS și altele, între 4 octombrie 2005 și 4 aprilie 2006. Urmând succesul primului sezon, a urmat o a doua serie, Jigoku Shoujo Futakomori, care a fost difuzată începând cu 7 octombrie 2006, în Japonia pe Animax.


Subiectul

Marea majoritate a episoadelor sunt scurte povești care prezintă suferința unei persoane diferite cauzată de unu sau mai mulți indivizi. Un website cunoscut ca Jigoku Tsūshin (Corespondența Iadului) care poate fi accesat la miezul nopții de persoana care dorește răzbunare împotriva individului care i-a cauzat suferință. După ce numele este introdus, Jigoku Shoujo (Fata Iadului) le oferă o papușă din paie cu o sfoară roșie înfășurată în jurul gâtului. Dacă ața este desfăcută, ea va duce ținta în Iad, de asemenea cel care a căutat răzbunare este trimis în Iad după moarte.

După un timp după ce numele a fost depus , persoanele sunt vizitat de Enma Ai, o fată cu ochii roșii care poartă o uniformă școlară marinărescă. Ea le dă oamenilor păpușa din paie, care este de fapt unul dintre asistenții ei. Ea le spune apoi că în cazul unei răzbunări adevărate trebuie să desfacă sfoara, iar inamicul va fi imediat trimis în Iad. Un semn negru le va apărea pe piept cu rol în amintirea persoanelor că sufletele lor vor merge în Iad imediat după moarte.

Ai este ajutată de către cei trei asistenți: Ichimoku Ren, un bărbat îmbrăcat casual care ia forma unei păpuși albastre din paie; Hone-Onna, o femeie care poarta un kimono cu obi(eșarfă legat în față care semnifică faptul că ea este o prostituată și ia forma unei păpuși roșii din paie; și Wanyūdō, un bătrân care poartă o eșarfă roșie și uneori o pălărie, și ia forma unei păpuși negre din paie. Trio-ul o ajută pe Ai să investigheze natura clienților ei și ,de asemenea, prezintă victimelor păcatele de care au fost acuzați înainte ca Ai să îi ducă în Iad.

În episodul 8 al primului sezon, două personaje noi sunt introduse: un jurnalist pe nume Shibata Hajime un fost căutător de scandaluri și șantajist care începe să investigheze poveștile legate de Jigoku Shoujo ; și fiica lui, Tsugumi.După o întâlnire cu Enma Ai, Tsugumi începe să aibă viziuni cu lucrurile pe care Ai le vede și chiar dacă cei doi se implică din ce în ce mai mult în treburile lui Ai, Hajime dezaprobă metodele lui Ai de a-și răzbuna clienții și încearcă să îi oprească pe aceia care au contactat-o pe Jigoku Shoujo.


Seria anime "Jigoku Shōjo" a fost produsă de Aniplex și Studio Deen. Condusă de Takahiro Ōmori, primul sezon a conținul 26 de episoade și a fost difuzat pentru prima dată în Japonia pe Animax din 4 octombrie 2005 până în 4 aprilie 2006. Cel de-al doilea sezon al seriei, "Jigoku Shōjo Futakomori"(地獄少女 二籠, a fost difuzat pentru prima dată pe 7 octombrie 2006. Animax, mai târziu, a tradus și a dublat primul și al doilea sezon al seriei în engleză pentru a fi difuzate și pe canalele în limba engleză în Asia de Sud-Est și Asia de Sud, de asemenea au fost difuzate pe diferite canale în multe alte limbi, inclusiv în Hong Kong, Taiwan, Korea de Sud, Vietnam, Europa și alte regiuni.
avatar
Crazygirl93
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 24
Localizare : maybe from hell....or heaven??
Data de inscriere : 12/07/2008

Vezi profilul utilizatorului http://iloveanimeforever.forumotion.net

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum