Layla Hamilton

In jos

Layla Hamilton

Mesaj Scris de Crazygirl93 la data de Joi Aug 14, 2008 5:14 am

Layla Hamilton (レイラ・ハミルトン, Reira Hamiruton?) este un personaj ficțional din seria anime Kaleido Star. Inițial are un rol antagonic. Nu acceptă prezența Sorei la Kaleido Stage, însă ,cu timpul, o va agrea. Va executa Manevra Legendară cu aceasta și se va retrage pe Broadway, interpretând Legenda Phoenixului. Este dublată de Sayaka Ohara în versiunea japoneză, de Sandra Krasa în versiunea engleză și Mónica Valencia în versiunea spaniolă (America Latină).


Copilăria

Asistenta Laylei, Macquarie, le spune Sorei și celorlalți că, atunci când era mică, Layla era o fată foarte sensibilă, plângând mereu. Se indică faptul că părinții ei au dus-o la Kaleido Stage să vadă spectacolul la care asistase și Sora cu părinții ei, la Alice în Țara Minunilor. Se relevă că Rola Hamilton este bolnavă și va muri. Layla observă că tatăl ei este distrus de acest lucru și, observându-l că plânge, își jură că nu va mai plânge niciodată. La vârsta de 14 ani sosește la Kaleido Stage, antrenându-se foarte mult, devenind starul acestui loc.

Adolescența

La 19 ani va fi membră a juriului la audițiile pentru noii recruți. Din cauza unor obstacole, Sora întârzie, dorind totuși să încerce să dea o probă pentru un loc la Kaleido Stage. Layla se ridică și îi reproșează că nu ar fi trebuit să întârzie, indiferent de motiv. O trimite pe Sora acasă,însă e indignată de hotărârea lui Kalos de a urca pe scenă. Îi oferă o ocazie pentru a-și etala abilitățile acrobatice, cerându-i execuția Phoenixului de Aur. Această manevră este o manevră foarte complicată la trapez, care este știută doar de Layla. Antrenându-se timp de o săptămână, Sora reușește să execute acrobația până la un punct. Layla îi recunoaște potențialul artistic și îi îngăduie să stea la Kaleido Stage.

Înfățișare


Pe parcursul animeului Layla etalează numeroase piese vestimentare, care de obicei sunt constituite din fuste sau rochii elegante. Layla are un costum de culoare lila pentru antrenamentele din arena Kaleido Stage și sala personală; acele antrenamente unde este implicată apa implică folosirea unui costum impermeabil de culoare neagră și portocalie.

Până spre ultimul OVA, Legend of Phoenix ~Layla Hamilton Monogatari~, Layla este evocată cu părul lung, desprins sau prins în coadă. În Legend of Phoenix ~Layla Hamilton Monogatari~ Layla va avea părul scurt, fiind tunsă de către Sora.

Kaleido Stage

Layla și Yuri participă la Festivalul de Circ de la Paris, iar Kalos îi atenționează că un eșec acolo le va compromite statutul la Kaleido Stage. Auzind asta, Layla se antrenează în secret, îmbunătățind Phoenixul de Aur. Cei doi câștigă, iar Layla va participa la jurizarea audițiilor. Nu îi va permite Sorei să dea o proba și o trimite acasă. O provoacă să execute Phoenixul pentru a vedea dacă poate să rămână la Kaleido Stage. După ce reușește, Layla va avea tangențe cu ea pe scenă în spectacolul Cenușăreasa. Acolo va face un ad-lib pentru a le acoperi fetelor o greșeală și le va motiva să aibă cea mai bună manevră la acel spectacol. Va merge la niște filmări, timp în care Sora interpretează rolul Micii Sirene, rol pe care îl face întru totul ca Layla. După ce termină filmările, aceasta află că Sora a copiat-o și vede apoi Mica Sirenă în varianta Sorei. Vor fi partenere în spectacolul Nopțile Arabe, iar pentru a se sincroniza cu Sora, vor locui împreună. Antrenamentele decurg greu, iar acestea se vor antrena pe mare. Spectacolul Nopțile Arabe este un succes, însă Yuri dorește să închidă Kaleido Stage. Layla afirmă că, dacă ar fi știut ceva, ar fi făcut totul ca să oprească acest lucru. Mia înființează scenariul pentru spectacolul Libertatea, iar după aceea Layla va fi o interpretă mascată cunoscută de ceilalți ca Vedeta Mascată (仮面スター , The Masked Star), având reprezentații la Marine Park alături de trupa Sorei. Va evolua cu Sora la Festivalul de la Vancouver, însă va fi demascată de Yuri. Fuge în culise unde, după ce afirmă că și-a găsit un partener cu care simte că poate primi aplauze care o fac să tremure, îl vede pe Fool.

Întâlnirile cu Spiritul Scenei

Sora o ia pe Layla, ducând-o în spatele scenei. Acolo Fool le va povesti despre Manevra Legendară, însă nu le va spune în ce constă aceasta. Antrenamentul pentru Manevra Legendară va fi coordonat de Kalos la Marele Canion. Acesta constă în numeroase exerciții fizice, executate doar cu mâna dreaptă. Layla realizează că pentru ca Manevra să fie executată cu succes, partenerii trebuie să aibă exact aceeași greutate. Face multe exerciții și nu mănâncă pentru a putea slăbi. Acest lucru îi cauzează o durere puternică de cap, făcând-o să își lovească umărul de o stâncă. Observă că durerea este prea mare, merge la Cape Mary, unde Kate îi spune că are o lovitură la umăr care se poate agrava dacă ea continuă să se antreneze. Layla nu o ascultă, execută Manevra cu succes și se va retrage din cauza loviturii.
avatar
Crazygirl93
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 24
Localizare : maybe from hell....or heaven??
Data de inscriere : 12/07/2008

Vezi profilul utilizatorului http://iloveanimeforever.forumotion.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum